
- Catering dla firm - zalety cateringu
- Catering dla firm - obiady firmowe
- Catering dla firm - eventy firmowe
1. Catering dla firm - zalety cateringu
Można wymienić wiele pozytywnych aspektów jakie niesie ze sobą catering dla firm. Przede wszystkim jest to forma motywacji dla pracowników, którzy w czasie przerwy od pracy mogą liczyć na ciepły posiłek. Czas spędzony na jadalni to także czas integracji i zacieśniania więzi między pracownikami. Dzięki temu podnosimy morale w zespole, a skuteczność w pracy wzrasta. Catering pozwala zaoszczędzić czasu na przygotowanie posiłku, a różnorodne menu wzbogaca dietę o wartościowe składniki odżywcze.
2. Catering dla firm - obiady firmowe
Catering dla firm to bogaty wybór możliwości, który możemy dopasować do potrzeb naszej firmy. Może on mieć różne formy oraz być dostarczany do miejsca pracy o niemal każdej porze, ponieważ działają także firmy cateringowe, które dostarczają posiłki w nocy. Najpopularniejszą formą usługi cateringowej są kanapki, przygotowywane ze świeżych składników. Zamówienie dokonujemy zwykle wybierając kanapki spośród gotowych pozycji w menu zakładu gastronomicznego.
Przedsiębiorcy jednak coraz częściej korzystają z możliwości zamówienia obiadu dla swoich pracowników. Firmy cateringowe przygotowują menu na cały tydzień, a pracownicy w określonych godzinach dostają ciepły posiłek, który dostarczany jest w specjalnych pojemnikach zatrzymujących ciepło. Tego rodzaju catering dla firm staje się coraz powszechniejszy.
3. Catering dla firm - eventy firmowe
Innym rodzajem cateringu dla firm są posiłki przygotowywane na eventy firmowe. Jeżeli więc w twojej firmie szykuje się bankiet firmowy, firmowy grill, spotkanie pracownicze lub spotkanie biznesowe warto skorzystać z cateringu. Szerokie możliwości proponowane przez firmy cateringowe z łatwością dopasujesz do nadchodzącej okazji.